Politica de confidentialitate

CaliseroHOSTING respecta dreptul fiecarui individ la confidentialitate. Vom colecta si vom folosi informatii colectate prin intermediul site-ului nostru numai in termenii stipulati aici.

Colectarea informatiilor

CaliseroHOSTING colecteaza informatii prin intemediul site-ului nostru. Colectam si inregistram automat urmatoarele informatii referitoare la vizitatorii nostri:

  • Furnizorul dumneavoastra de internet.
  • Referinta (pagina web de la care ne contactati).
  • Tipul de browser folosit.
  • Informatii legate de sistemul de operare folosit pe calculatorul dumneavoastra.
  • Paginile si fisierele pe care le-ati vizualizat pe site-ul nostru.

Colectam de asemenea unele informatii identificabile personal pe care utilizatorii nostri le divulga. CaliseroHOSTING nu se adreseaza copiilor si nu cerem copiilor sub 16 ani sa divulge informatii personale.

Informatii utilizate

Informatiile colectate de CaliseroHOSTING vor fi folosite la dezvoltarea unor legaturi normale si eficiente cu dumneavoastra. Numai utilizatorii care ne vor furniza informatiile necesare vor beneficia de serviciile noastre.
Nu impartim date indentificabile cu parti terte.
Daca regulamentul cu privire la colectarea informatiilor sau a utilizatorilor se schimba, aceste schimbari se vor plasa doar in acest document.

Accesul la informatie

CaliseroHOSTING mentine acuratetea informatiilor prin metode standard de colectare si contabilitate. Informatia este tinuta in baza noastra de date pentru scopuri legale pe toata periaoada in care aveti un cont CaliseroHOSTING.

Rezolvarea divergentelor

Daca apar divergente, utilizatorii pot contacta CaliseroHOSTING vizitand pagina noastra de contact. Dorim rezolvarea oricaror divergente cat mai repede si mai eficient. In cazul in care doriti sa raportati o frauda va rugam sa ne contactati la legal@caliserohosting.ro