Inregistrare domenii WEB

Folositi formularul de mai jos pentru a verifica disponibilitatea domeniului pe care doriti sa il inregistrati/rezervati.

Ce primesc cu domeniul?

Toate domeniile inregistrate sau transferate in administrarea Calisero HOSTING beneficiaza de:

 • DNS

  Administrare DNS

  Toate toate domeniile inregistrate sau transferate in administrarea noastra beneficiaza gratuit de administrarea zonei DNS.

 • Protectie WHOIS

  Protectie WHOIS

  Domeniile .ro si .eu beneficiaza gratuit de ascunderea datelor personale (numai persoane fizice *). Activare protectie WHOIS pentru domeniile .com, .net, .org, .biz, .info cu numai 4,5 €/an.

 • Admin panel

  Management online

  Interfata de administrare a domeniului ce permite reinnoirea lui, modificare name servere, informatii de contact, generare cod de transfer EPP.

Sfaturi utile

– Domeniul WEB trebuie sa fie scurt. Domeniile lungi sunt greu de tinut minte.
– Protejati-va numele inregistrand si extensiile alternative (.com, .biz, .net, .org, .eu, etc) pentru acelasi nume de domeniu.
– Daca aveti de exemplu un domeniu drstefan.ro, atunci ar trebui sa cumparati si doctorstefan.ro. Procedati la fel si cu doctor-stefan.ro.

* In conformitate cu legislatia in vigoare, datele personale ale titularilor dreptului de folosinta sunt automat ascunse pentru persoanele fizice. Pentru persoanele juridice acestea sunt publice si nu pot fi ascunse.

Toate preturile publicate pe acest site sunt exprimate in Euro si nu includ TVA. Plata se face in RON la cursul de 5 lei.